A legalacsonyabb ár garancia:

Ha vásárolni szeretne tőlünk, és meglepi Önt a konkurenciánál talált jobb ár, készek vagyunk az adott terméket, ugyan olyan árért eladni Önnek. Illessze be a linket az olcsóbb termékről a megjegyzésbe a rendelés kialakításakor, vagy informáljon minket e-mailben. Ellenőrizzük az Ön által küldött információkat, és ha minden jól megy, akkor a megrendelt terméket alacsonyabb áron kapja meg tőlünk.

 A feltételeink egyszerűek és átláthatók:

  • A legalacsonyabb ár garancia a teljes készletre, még az akciós termékekre is, az on-line boltokra vonatkozik.
  • A legalacsonyabb ár garancia a vásárlás után 3 napig érvényes. Csak egy konkrét ár ajánlatot küldjön (pl. Küldjön egy linket olcsóbb ajánlattal az e-mail címünkre: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) a konkurens online üzlettől ugyanarra a termékre, amely azonnali szállítási lehetőséggel kapható a konkurenciánál. Az "azonos termék" azonos megjelöléssel, paraméterekkel és minőséggel rendelkező terméket jelent, és ugyanolyan értékesítési feltételekkel, mint amilyeneket kínálunk mi.
  • A garantált legalacsonyabb ár csak akkor érvényes ha a végösszeg (pld. a végösszeg kedvezmény kupón érvényesítése után) az árukért beleértve a szállítást is, alacsonyabb mint a konkurensek ára beleértve a szállítást is.

Vita esetén 1 munkanapot tartunk fenn a benyújtott információk felülvizsgálatára.