EXTRA KEDVEZMÉNY -20% a nálunk RAKTÁRON lévő termékekre. Kedvezmény kód: RAKTARONEXTRA20 A raktáron lévő termékek köre itt:

Otthonunk az a hely, ahol mindig örömmel töltjük időnket. Nehéz nap után mindig ide térünk vissza, örömmel töltünk itt időt szeretteinkkel. Az Estilofina azért jött létre, hogy csodálatos bútorokat és kiegészítőket hozzon az otthonokba, hogy még szebbé tegye őket. Az Estilofina határozottan nem csak egy újabb bútorüzlet. Egy online áruház vagyunk, amely külföldről hozza a legforróbb trendeket.

Hisszük, hogy a stílusos dolgok minden kedvelője talál nálunk olyan elemeket, amelyek tökéletesen kiegészítik helyszínét. Kínálatunkban kárpitozott bútorokat is talál, amelyek az Ön egyedi igényei szerint alakíthatók. Fő mottónk a weboldalunkon felfedezhető termékek kiválasztásakor a minőség. Nagy hangsúlyt fektetünk az esztétikai oldalra és a pontos feldolgozásra is.

Megértjük, hogy termékek kiválasztása igényeiknek megfelelően online valóban nehéz feladat lehet. Itt vagyunk az Ön számára, fordulhat felénk az ügyfélszolgálaton vagy üzenet segítségével is. Munkatársaink képzettek és mindig készek naprakész információkat nyújtani, meghallgatni észrevételeiket és segíteni minden helyzet megoldásában. Azt akarjuk, hogy élvezze nálunk a vásárlást és legyen öröme a tőlünk vásárolt újdonságokból otthonában. Segítségünkkel a vártnál sokkal könnyebben megvalósíthatja a stílusos otthon álmát.

Az oldalunkon történő vásárlás kényelmes és biztonságos. Mindig arra törekszünk, hogy termékeink a legmagasabb követelményeknek is feleljenek meg. Hozzáállásunknak köszönhetően gyönyörű darabokat választhatunk ki, amelyekbe ügyfeleink beleszeretnek. Hiszünk abban, hogy weboldalunkon új darabokat fedez fel kiegészítők és bútorok formájában. Szeretettel várjuk Önöket!

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kínált áruhoz.

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.