Gáztűzhely

A gáztűzhely a modern kialakítás mellett minimális karbantartás és környezetbarát égés jellemzi. Ha a Nestor Martin és a Kratki egyik ilyen eszközét választja, olyan hőforrást visz otthonába, amely nincs negatív hatással a környezetre.

Az Estilofina honlapján földgáz (NG) vagy LPG (propán-bután bomba) gáztűzhely találhat. A gáztűzhely a modern dizájn és a kivételes tulajdonságok egyedi kombinációja.

HUF  HUF 
Törölje az összes szűrőt
Alapár adóval: 1 886 697 HUF
Kedvezmény: -527 427 HUF
Fogyasztói ár: 1 359 270 HUF
Ingyenes szállítás
Alapár adóval: 1 822 689 HUF
Kedvezmény: -510 289 HUF
Fogyasztói ár: 1 312 400 HUF
Ingyenes szállítás
Alapár adóval: 2 078 721 HUF
Kedvezmény: -578 831 HUF
Fogyasztói ár: 1 499 890 HUF
Ingyenes szállítás
Alapár adóval: 2 014 713 HUF
Kedvezmény: -561 623 HUF
Fogyasztói ár: 1 453 090 HUF
Ingyenes szállítás

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kínált áruhoz.

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.