Ülőzsák RETROit Cobana Junior
RETROit-cobana-junior-black-set
retroit-cobana-junior-rose
retroit-cobana-junior-light-grey
RETROit-cobana-junior-sand-melange-set
RETROit-cobana-junior-white-set
RETROit-cobana-junior-back-02
RETROit-cobana-junior-black-003
RETROit-cobana-junior-black-004

Ülőzsák RETROit Cobana Junior - 5 színben

AKCIO vege
0
Nap
08
Ora
02
Perc
16
Mp
Alapár adóval: 116586,00 HUF
Fogyasztói ár: 94869,00 HUF
Kedvezmény: -21717,00 HUF
Népszerű elemek


Elérhetőség: overit.gif
Written by estilofina
Ülőzsák RETROit Cobana Junior - 5 színben
60 100 1

Ülőzsák RETROit Cobana Junior - 5 színben

Ülőzsák RETROit Cobana Junior - 5 színben : .
HUF94869.00 In Stock adminMirka
Ülőzsákok
Leírás

Ülőzsák RETROit Cobana Junior - 5 színben

Vagány ülőzsák minden korosztály számára, beltéri és kültéri használatra,Válasszon a 4 gyönyörű szín közül, amely ideális a fiúk és  lányok számára is .A RETROit Cobana Junior pontosan ugyanazzal az exkluzív kialakítással rendelkezik, mint a kedvenc RETROit foteleink-

a gyerekek számára kisebb méretben készülnek.

"Anya, szeretnék egy RETROit ülőzsákot a szobámba!"Most már valóra tudja váltani gyermeke álmait egy saját ülőzsákról. Élvezze a csendes pillanatot, egy könyvet olvasva, vagy hagyja, hogy a gyerekek játszanak a szórakoztató bútorokkal. Hagyja, hogy a gyerekek továbbra is játszhassanak a kertben.Kényelmes gyermekbútorok használhatók beltéren és szabadban is.A zsákok nagyon könnyűek, így nagyon könnyen hordozhatók a házban, vagy nyáron áthelyezhetők a kertbe.

Garantáljuk, hogy az EPS zsákokba való töltése 100% -ban mérgező anyagoktól mentes.Nem kell aggódnia, heogy ott hagya gyerekeket pihenni és jatszani a székeken egész nap.A legtöbb piaci zsák olyan HBCD lángálló töltőanyagot tartalmaz, amelyről úgy vélik, hogy rákkeltő.Soha nem használjuk a HBCD-tartalmú golyókat a környezet védelme és az ügyfelek egészségének érdekében.

 Ne felejtse el a puff-ott! Vásároljon egy puff-ot is, amely tökéletesen illeszkedik az ülőzsákhoz. A puff tökéletes lábtámaszként szolgálhat de tárolóhelyként is lehet használni.

Beltéri és kültéri használat

Tölcsön kellemes idót nyári napokban a napon. A viharos éjszakákban és esős napokban a puff az ideális bútor a kandalló elé.Használja a nappaliban, a gyerekszobában, a kertben és a teraszon- ahol csak szeretné!

Vízálló

Nem létezik semmi olyan mint a rossz idó, csak alkalmatlan ruházat.A RETROit szintetikus olefin anyagból készült, amely vízálló, és így nemtámadhatja meg a penész.Így pihenjen és élvezze a friss levegőt!

Gyorsan a fényre

Ó, a nap olyan erős!Szerencsére ez a termék szintetikus anyagból készül ,amely nagyon ellenáll a napfénynek , ez aszt jelenti hogy nefakul ki a napon. De nefelejcse el magát bekenni napozó krémmel!

Méretek:

Maggaság: 65 cm

Ülésmagasság: 35 cm

Ülésmélység: 40 cm

Hossza: 82 cm

Szélesség: 65 cm

Súly: 7 kg nagyon könnyű, így a gyerekek is kezelhetik

Anyag: 100% olefin szál (ellenálló polipropilén és polietilénszerű szál) Minden anyag a legmagassab minóségú ,keményített vászonfelület, vastag poliészter alsó felület,YKK cipzár és stabil  töltet.

Tisztítás: meleg tiszta rongyal 

Martindale (kopásállóság): 20 000

Töltet: EPS golyók (nem mérgező)

Jellemzők: Külső használatra alkalma

 

 
Összefüggő termék
Alapár adóval: 68580,00 HUF
Fogyasztói ár: 51054,00 HUF
Kedvezmény: -17526,00 HUF


TOP

INGYENES SZÁLLÍTÁS

- minden termékre vonatkozik.

INGYENES SZÁLLÍTÁS