BLACK FRIDAY EXTRA KEDVEZMÉNY -12% Kód: BLACKFRIDAY + 1000 termék KEDVEZMÉNY -20% itt találod: BLACK FRIDAY -20%

Kézbesítés futárszolgálattal.

Szállítási ár: Ingyenes szállítás futárral - az ingyenes szállítás belföldi, az első ajtóig való szállításra vonatkozik.

Felviteli igény esetén felviteli díjat számolunk fel a rendelés leadását követően. A felviteli díj változó, a futárszolgálat szabja meg címtől és a csomagok mennyiségétől/súlyától függően. Az összeg a vásárlóval történő megegyezés esetén betöltésre kerül a megrendelésbe.

Szállítási idő

A termékeinket külföldi kereskedőktől és gyártóktól, megrendelésre hozzuk. A várható szállítási idő a termék oldalán található, a pirossal jelölt helyen:

doprava info

 

A készleten a beszállítónál jelölt termékeknél általában 2-3 hét vágy 3-4 hét a szállítás.

A raktáron lévő termékeinknél általában 1 hét a szállítási idő.

Az egyedileg gyártott termékeknél, amelyek a vásárló kérése szerint készülnek el, altalában 4-6 hét a szállítás.

A szállítási idő attól a naptól értendő, amikor a vásárlónak azt e-mailben visszaigazoltuk.

Az áru feladásáról/elküldéséről a vásárló e-mail tájékoztatást kap tőlünk.

Az árut futárszolgálattal szállítjuk a vásárló által megadott kézbesítési címre. A futárszolgálat telefonon felveszi a kapcsolatot a vevővel, mielőtt az árut kézbesíti.

Ha az áru nincs kézbesítve 7 napon belül az értesítéstől számítva, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. A kiszállítás elmaradását megvizsgáljuk, majd azonnal értesítjük a kézbesítés elmaradásának okairól.

Futárszolgálati partnerünk: XXL Futár https://xxlfutar.hu/

Csomagkövetés: https://xxlfutar.hu/package

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kínált áruhoz.

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.