BLACK FRIDAY EXTRA KEDVEZMÉNY -12% Kód: BLACKFRIDAY + 1000 termék KEDVEZMÉNY -20% itt találod: BLACK FRIDAY -20%

TERMÉK VISSZAKÜLDÉS ÉS REKLAMÁCIÓ

A vásárlónak joga van ellálni a vásárlástól és visszaküldeni a terméket 30 napig a kiszállítástól, indok megadása nélkül. Az elállási jog magánszemély vásárlók esetén érvényesíthető.

Az árut ne küldje vissza utánvéttel! Az így elküldött árut nem vesszük át. 

A visszaszállítási költséget maga a vásárló fedezi. A termék futárszolgálattal küldhető vissza. A terméket szükséges alaposan visszacsomagolni és a kitöltött visszaküldési lapot elküldeni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. Miután a visszaküldött csomag megérkezett hozzánk, ellenőriztük és rendben találtuk, visszautalásra kerül a vételár a vásárló által megadott számlaszámra.
 

Cím a termék visszaküldésére:

XXL Futár - Estilofina

Almakerek utca 4

1048 Budapest

Telefon XXL Fútar: +36 20 506 2016

Telefon Estilofina.hu: +36 20 236 0986

Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Visszaküldési lap letöltése itt : Reklamációs űrlap/igénylőlap – letöltés

Ha a megrendelt árun hibát/sérülést talál kibontás után, fotókkal kell nekünk ezt jelezni e-mailben.

Az e-mail feldolgozása és a hiba ellenőrzése után, megírjuk az általunk felajánlott lehetőségeket a reklamáció orvoslására.

Minden reklamációt egyedileg kezelünk az okozott kárnak megfelelően.

Ha már kiszállításkor észlel sérülést az árun/csomagoláson, ebben az esetben elsősorban jegyzőkönyvet kell írni a futárral a hibáról.

 

 

 

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kínált áruhoz.

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.