Használja ki HÉTVÉGI -10%-os AKCIÓNKAT! Kedvezmény kód: HETVEGE10 Akció vége: hétfő február 26.
Luxus íróasztal Island
1446491746297
1446491744723
144649174139
1446491742405

Luxus íróasztal Island

Base price with tax 346 710 HUF
Discount -101 720 HUF
Sales price 244 990 HUF
Ingyenes szállítás

Az esemény vége:

Elérhetőség: ellenorizze telefonon/e-mailben

Tanácsra van szüksége ?

info@estilofina.hu

(H-P: 8:00 - 16:30)

Luxus Island íróasztal tömörfából 

Foglaljon helyet az Island íróasztal mellett, amely egy Sheesham (indiai paliszander) tömörfából készült, magas minőségű bútordarab. A 150 cm széles asztal elegendő helyet kínál az Ön hobbijához és munkájához, amelyet nyugodtan végezhet az asztal mellett ülve. Nemes tömörfa bútor, amely a modern, organikus formákat ötvözi a jellegzetes természetes fa textúrákkal. A kivételes minőségű megmunkálás kitűnik majd az Ön nappalijában is. Az asztal természetességet és tisztaságot áraszt. Ez az asztal tükrözi majd az Ön természet iránt érzett szeretetét. Ön és a barátai is rajongani fognak majd a mediterrán stílusért! Kombináljon több bútordarabot ebből a szériából és teremtsen harmóniát az otthonában! Az asztal a fiókos szekrény nélkül kapható, amelyet külön megrendelhet a webáruházunkban.

Méret:
Szélesség: 150 cm
Magasság: 80 cm
Mélység: 70 cm

Szín: természetes
Anyag: tömör Sheesham fa, felületi kezelés: csiszolt viasz

A termék kézzel készült mivolta és a felhasznált anyag jellege miatt a vásárolt termék kissé eltérhet a képen láthatótól. Minden darab egyedi.

Összefüggő termék

Product Length: 150 cm
Product Width: 70 cm
Product Height: 80 cm
Product Weight: 40 kg

Összefüggő termék

Miért nálunk vásároljon?

A bútorok minősége

Minden darabunk stílusos, funkcionális és tartós, így Ön tökéletes otthont alakíthat ki.

Ingyenes szállítás

Az Estilofinánál ingyenes kiszállítást biztosítunk minden kínált áruhoz.

Problémamentes visszaküldés

Ha nem elégedett a termékkel, lehetővé tesszük az áru problémamentes visszaküldését. Gondoskodunk a gyors visszatérítésről.

Gyors megoldás a panaszra

Az Estilofinánál gyors és hatékony megoldást biztosítunk a panaszokra. Ha bármilyen problémája van a megrendelt termékkel, azt a lehető leggyorsabban és gördülékenyen megoldjuk.

Ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálati csapatunk mindig készen áll a kérdések megválaszolására, a problémák megoldására és a vásárláshoz szükséges segítségre.

Megbízható cég

Cég vagyunk, amely 9 éve működik a piacon 3 országban. Büszkék vagyunk arra, hogy érvényesültünk és kiérdemeltük a piac bizalmát.

Újdonságok minden héten

Érdekelnek bennünket a piac és az új termékek választéka. Kínálatunk folyamatosan frissül, nálunk mindig talál valami újat és érdekeset.

Bútorok a világ minden tájáról

Igyekszünk a különböző országokból származó bútorok széles választékát kínálni Önnek, így ízlésének és preferenciáinak megfelelően különböző stílusok és minták közül választhat.